Przejdź do treści
  • T.3
  • Język obcy zawodowy
  • Pozostałe podręczniki

Kwalifikacja T.3

Produkcja wyrobów piekarskich

Magazynowanie surowców piekarskich

Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta

Język obcy zawodowy

Język niemiecki zawodowy w gastronomii

Pozostałe podręczniki

BHP w branży gastronomicznej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 2

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Prowadzenie działalności gospodarczej

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 8:00-16:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Skip to content