Przejdź do treści
  • HGT.02
  • HGT.12
  • Zeszyty ćwiczeń
  • Zbiory zadań
  • Repetytorium i testy egzaminacyjne
  • Język obcy zawodowy
  • Pracownie
  • Pozostałe podręczniki

Kwalifikacja HGT.02

Przygotowanie i wydawanie dań

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. Część 1

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. Część 2

Sporządzanie potraw i napojów. HGT.02. Część 1

Sporządzanie potraw i napojów. HGT.02. Część 2

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Kwalifikacja HGT.12

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2

Zasady żywienia. Część 1

Zasady żywienia. Część 2

Usługi gastronomiczne. HGT.12

Organizacja produkcji gastronomicznej. HGT.12

Zeszyty ćwiczeń

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 1

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń. Część 2

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. Część 1

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. Część 2

Zbiory zadań

Zbiór zadań z gastronomii

Repetytoria i testy egzaminacyjne

Repetytorium i testy egzaminacyjne. TG.07/HGT.02

Repetytorium i testy egzaminacyjne. T.15/TG.16

Język obcy zawodowy

Język angielski zawodowy dla technika usług kelnerskich i technika żywienia i usług gastronomicznych

Język niemiecki zawodowy w gastronomii

Pracownie

Publikacje do praktycznej nauki zawodu

Pracownia gastronomiczna

Pracownia organizacji żywienia

Pracownia obsługi klientów

Pozostałe podręczniki

Bezpieczeństwo i higiena pracy

BHP w branży gastronomicznej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1

Prowadzenie działalności gospodarczej

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 8:00-16:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Skip to content