Przejdź do treści

Hybrydowe podręczniki
Zawodowe efekty!

Nowe podręczniki hybrydowe to odpowiedź WSiP na cyfrowe czasy!
Łączymy tradycję z technologią.

Podręczniki hybrydowe – wsparcie i wygoda w codziennej pracy nauczyciela zawodu technik hotelarstwa.

Podręczniki hybrydowe do branży hotelarskiej to nowoczesne narzędzie edukacyjne i realne wsparcie w prowadzeniu ciekawych i skutecznych zajęć w zakresie kształcenia zawodowego hotelarstwo.

 

Oszczędność czasu – Korzystasz z gotowych rozkładów materiału z przewodnikiem po rozdziałach, co oszczędza czas i ułatwia planowanie lekcji zgodnie z programem nauczania technik hotelarstwa.

 

Aktualność i zgodność – Uczysz zgodnie z podstawą programową i wymaganiami egzaminacyjnymi i rozwijasz kompetencje w zawodzie technika hotelarstwa.

 

Zaangażowani uczniowie – Łączysz klasykę z nowoczesnością, co sprawia, że nauka zawodu technik hotelarstwa staje się atrakcyjna i skuteczna.

Nowoczesne podręczniki hotelarskie – nauka na miarę XXI wieku

Hybrydowy podręcznik do kwalifikacji HGT.03 to połączenie tradycyjnej książki z multimedialnymi zasobami online – idealny dla uczniów szkół branżowych i techników.

 

Ikony online pozwalają szybko znaleźć dodatkowe treści.

 

Filmy instruktażowe prezentują jak wykonywać czynności typowe dla technika hotelarstwa np.: obsługa recepcji czy tworzenie oferty.

 

• Uczniowie mają dostęp do materiałów pomocnych przed egzaminem zawodowym HGT.03.

 

• Ćwiczenia sprawdzają umiejętności technika hotelarstwa.

 

• Infografiki i schematy wspierają praktyczne kształcenie zawodowe w hotelarstwie.

Zobacz nasze nowości

Na platformie

1. Pakiety lekcyjne z rozkładem materiału i planem wynikowym porządkują treści i ułatwiają realizację programu.

2. Interaktywny spis treści pomaga w szybkim  przejściu do omawianego tematu.

3. Zdjęcia dodatkowo ilustrują wybrane

4. Zadania interaktywne sprawdzają wiedzę i umiejętności oraz przygotowują do egzaminu HGT.03.

5. Dodatkowe narzędzia – powiększanie i zaznaczanie umożliwiają efektywną pracę z podręcznikiem.
Ponadto:
Materiały tekstowe rozszerzają omawiane tematy i są ich aktualizowanym elementem.
Filmy obrazują ciekawe zagadnienia i pomagają utrwalić wiadomości.
Podgląd stron dostępnych w danej lekcji umożliwia nawigację po podręczniku.

W książce

1. Zdjęcia ilustrują omawiane tematy.

2. Kluczowe punkty rozdziału wskazują główne zagadnienia poruszane w rozdziale.

3. Wyróżnienia tekstu: Zapamiętaj i Przykład podkreślają najważniejsze informacje.

4. Przejrzysty układ stron pomaga w szybkich powtórkach.

5. Schematy umożliwiają sprawdzenie wiadomości i ćwiczenie umiejętności.
Ponadto:

• Sekcja „Zawodowo do egzaminu!” podsumowuje najważniejsze informacje z każdego działu.
Zadania wspierają utrwalanie wiadomości i ćwiczenie umiejętności praktycznych.
Słowniczki branżowe w językach obcych rozwijają słownictwo zawodowe.

Wejdź na platformę eduranga.pl
i korzystaj z dodatkowych materiałów!

Poznaj ofertę podręczników hybrydowych

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2

Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Część 1

Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Część 2

TECHNIK USŁUG FRYZJERSKICH

Pielęgnacja włosów i skóry głowy

Zmiana koloru włosów

Strzyżenie i ondulowanie włosów oraz formowanie fryzur. FRK. 01

TECHNIK HOTELARSTWA

Obsługa gości, usługi hotelarskie. HGT. 03. Część 1

Obsługa gości, usługi hotelarskie. HGT. 03. Część 2

TECHNIK FOTOGRAFII I MULTIMEDIÓW

Fotografia. Rejestrowanie obrazu. AUD. 02

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 8:00-16:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Porozmawiaj na czacie
Otwórz czat Nasi doradcy pozostają do Twojej dyspozycji w godzinach 8:00-16:00.
Skip to content