Technik technologii żywności / Cukiernik
Potrafi posługiwać się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach oraz dobierać urządzenia do przechowywania surowców cukierniczych. Umie interpretować rysunki techniczne i schematy maszyn stosowane w produkcji cukierniczej. Posługuje się dokumentacją technologiczną.
Kwalifikacja SPC.01
Produkcja wyrobów cukierniczych
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/165905_.png)
Technologie produkcji cukierniczych. SPC.01. Część 1
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/165919_.png)
Technologie produkcji cukierniczych. SPC.01. Część 2
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/165904_.png)
Technika w produkcji cukierniczej. SPC.01
Język obcy zawodowy
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/159209_.png)
Język niemiecki zawodowy w gastronomii
Pracownie
Publikacje do praktycznej nauki zawodu
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/159236_.png)
Pracownia produkcji cukierniczej
Pozostałe podręczniki
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/163802.png)
Bezpieczeństwo i higiena pracy
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/158501.png)
Prowadzenie działalności gospodarczej
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/159234_.png)
BHP w branży gastronomicznej
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/159248_.png)