Technik hotelarstwa
Technik hotelarstwa potrafi planować i realizować wszystkie usługi w recepcji, w tym rezerwację i obsługę gości przyjeżdżających oraz wyjeżdżających. Organizuje usługi gastronomiczne w hotelu, a także odpowiada za czystość i porządek w jednostkach mieszkalnych. Przygotowuje wszystkie usługi dodatkowe w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.
Kwalifikacja HGT.03
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161240_.png)
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. HGT.03. Część 1
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161241_.png)
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. HGT.03. Część 2
Kwalifikacja HGT.06
Realizacja usług w recepcji
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161250_.png)
Realizacja usług w recepcji. HGT.06. Część 1
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161252_.png)
Realizacja usług w recepcji. HGT.06. Część 2
Zbiory zadań
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161277_.png)
Zbiór zadań. Realizacja usług w recepcji
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161246_.png)
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim
Język obcy zawodowy
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161201_.png)
Język angielski zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161202_.png)
Język niemiecki zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165703_.png)
How can I help you?
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165704_okladka_2019.png)
Wobei kann ich helfen?
Pracownie
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161431.png)
Pracownia hotelarska. Działalność recepcji
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/161213_.png)
Pracownia hotelarska
Pozostałe podręczniki
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/163802.png)
Bezpieczeństwo i higiena pracy
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/10/158501.png)
Prowadzenie działalności gospodarczej
BHP w branży hotelarskiej
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165702.png)
Hotelarstwo. Tom I. Marketing usług hotelarskich
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165705.png)
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165712_.png)
Techniki pracy w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń. Część 2
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165706.png)
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165707.png)
Hotelarstwo. Tom III. Działalność recepcji. Część 1
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165708.png)
Hotelarstwo. Tom III. Działalność recepcji. Część 2
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165701.png)
Hotelarstwo. Tom IV. Usługi żywieniowe w hotelarstwie
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165709.png)
Hotelarstwo. Tom V. Podstawy przedsiębiorstwa hotelarskiego
![](https://wsip.pl/wp-content/uploads/2023/12/165710.png)