Technik hotelarstwa
Technik hotelarstwa potrafi planować i realizować wszystkie usługi w recepcji, w tym rezerwację i obsługę gości przyjeżdżających oraz wyjeżdżających. Organizuje usługi gastronomiczne w hotelu, a także odpowiada za czystość i porządek w jednostkach mieszkalnych. Przygotowuje wszystkie usługi dodatkowe w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.
Kwalifikacja HGT.03
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. HGT.03. Część 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. HGT.03. Część 2
Kwalifikacja HGT.06
Realizacja usług w recepcji

Realizacja usług w recepcji. HGT.06. Część 1

Realizacja usług w recepcji. HGT.06. Część 2
Zbiory zadań

Zbiór zadań. Realizacja usług w recepcji

Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim
Język obcy zawodowy

Język angielski zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej

Język niemiecki zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej

How can I help you?

Wobei kann ich helfen?
Pracownie

Pracownia hotelarska. Działalność recepcji

Pracownia hotelarska
Pozostałe podręczniki

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Prowadzenie działalności gospodarczej
BHP w branży hotelarskiej

Hotelarstwo. Tom I. Marketing usług hotelarskich

Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1

Techniki pracy w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń. Część 2

Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2

Hotelarstwo. Tom III. Działalność recepcji. Część 1

Hotelarstwo. Tom III. Działalność recepcji. Część 2

Hotelarstwo. Tom IV. Usługi żywieniowe w hotelarstwie

Hotelarstwo. Tom V. Podstawy przedsiębiorstwa hotelarskiego
