Technik hotelarstwa
Technik hotelarstwa potrafi planować i realizować wszystkie usługi w recepcji, w tym rezerwację i obsługę gości przyjeżdżających oraz wyjeżdżających. Organizuje usługi gastronomiczne w hotelu, a także odpowiada za czystość i porządek w jednostkach mieszkalnych. Przygotowuje wszystkie usługi dodatkowe w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.
Kwalifikacja HGT.03
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. HGT.03. Część 1
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. HGT.03. Część 2
Kwalifikacja HGT.06
Realizacja usług w recepcji
Realizacja usług w recepcji. HGT.06. Część 1
Realizacja usług w recepcji. HGT.06. Część 2
Zbiory zadań
Zbiór zadań. Realizacja usług w recepcji
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim
Język obcy zawodowy
Język angielski zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej
Język niemiecki zawodowy w branży turystyczno-hotelarskiej
How can I help you?
Wobei kann ich helfen?
Pracownie
Pracownia hotelarska. Działalność recepcji
Pracownia hotelarska
Pozostałe podręczniki
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Prowadzenie działalności gospodarczej
BHP w branży hotelarskiej
Hotelarstwo. Tom I. Marketing usług hotelarskich
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1
Techniki pracy w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń. Część 2
Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 2
Hotelarstwo. Tom III. Działalność recepcji. Część 1
Hotelarstwo. Tom III. Działalność recepcji. Część 2
Hotelarstwo. Tom IV. Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Hotelarstwo. Tom V. Podstawy przedsiębiorstwa hotelarskiego