Przejdź do treści

Hybrydowe podręczniki
Zawodowe efekty!

• Połączenie tradycyjnego podejścia do nauczania z nowoczesnymi rozwiązaniami edukacyjnymi
• Innowacyjne materiały i zasoby cyfrowe, aby każda lekcja stała się inspiracją do rozwijania umiejętności zawodowych
• Dostosowanie się do potrzeb uczniów i wymagań rynku pracy

W książce

1. Zdjęcia ilustrują omawiane zagadnienia.

2. Przejrzysty układ stron umożliwia szybkie powtórki.

3. Schematy przedstawiają istotne tematy i procesy.

4. Przykłady i odwołania związane z życiem codziennym pomagają w zrozumieniu zagadnień.

5. Wyróżnienia typu: Zapamiętaj, Przykład, Przyda się dostarczają praktycznych porad poczatkującym technikom.

 

Ponadto:

• Sekcja „Zawodowo do egzaminu!” podsumowuje najważniejsze informacje z każdego działu.
Ciekawostki poszerzają wiadomości z omawianego tematu.
Wykaz pojęć branżowych w języku polskim, angielskim i niemieckim.

Na platformie

1. Pakiety lekcyjne z rozkładem materiału i planem wynikowym wspierają pracę nauczyciela.
2. Interaktywny spis treści ułatwia szybkie przejście do omawianego tematu.
3. Zdjęcia ilustrują wybrane tematy.
4. Zadania interaktywne sprawdzają wiadomości i umiejętności.
5. Dodatkowe narzędzia, takie jak powiększanie i zaznaczanie, widok stron ułatwiają efektywną pracę z podręcznikiem.
Ponadto:

Tabele i dokumenty stanowią niezbędny element omawianych zagadnień.
Filmy uzupełniają, obrazują i utrwalają omawiane treści.
Podgląd stron dostępnych w danej lekcji pomaga w nawigacji po podręczniku.

Wejdź na platformę eduranga.pl
i korzystaj z dodatkowych materiałów!

Poznaj ofertę podręczników hybrydowych
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2

Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Część 1

Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Część 2

TECHNIK USŁUG FRYZJERSKICH

Pielęgnacja włosów i skóry głowy

Zmiana koloru włosów

Strzyżenie i ondulowanie włosów oraz formowanie fryzur. FRK. 01

TECHNIK HOTELARSTWA

Obsługa gości, usługi hotelarskie. HGT. 03. Część 1

Obsługa gości, usługi hotelarskie. HGT. 03. Część 2

TECHNIK FOTOGRAFII I MULTIMEDIÓW

Fotografia. Rejestrowanie obrazu. AUD. 02

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 8:00-16:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Porozmawiaj na czacie
Otwórz czat Nasi doradcy pozostają do Twojej dyspozycji w godzinach 8:00-16:00.
Skip to content