Przejdź do treści

Hybrydowe podręczniki
Zawodowe efekty!

Nowe podręczniki hybrydowe to odpowiedź WSiP na cyfrowe czasy!
Łączymy tradycję z technologią.

Podręczniki hybrydowe – wsparcie i wygoda w codziennej pracy nauczyciela zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

Podręczniki hybrydowe do gastronomii to nowoczesne narzędzia edukacyjne i realne wsparcie w prowadzeniu ciekawych i skutecznych zajęć w ramach edukacji zawodowej gastronomii.

 

Oszczędność czasu – Korzystasz z gotowych rozkładów materiału i przewodników po rozdziałach, co ułatwia planowanie lekcji zgodnie z programem nauczania technika żywienia i usług gastronomicznych.

 

Zgodność z wymaganiami – Uczysz zgodnie z podstawą programową, przygotowując uczniów do egzaminu zawodowego technik gastronomii.

Podręczniki hybrydowe do gastronomii – nauka na miarę XXI wieku

Nowoczesne materiały edukacyjne gastronomia łączą tradycyjną książkę z bogactwem multimediów ćwiczeń i testami online.
Podręczniki do kwalifikacji HGT.02 i HGT.12 są zgodne z podstawą programową i przygotowują do egzaminu zawodowego HGT.02.

 

Ikony online umożliwiają szybki dostęp do dodatkowych treści.

 

Filmy uzupełniają i wizualizują zagadnienia przedstawione w podręczniku.

 

Materiały pomagają w przygotowaniu do egzaminu zawodowego technika gastronomii.

 

Interaktywne zadania sprawdzają wiedzę i umiejętności uczniów.

Zobacz nasze nowości

Na platformie
 

1. Pakiety lekcyjne z rozkładem materiału i planem wynikowym wspierają pracę nauczyciela.
2. Interaktywny spis treści ułatwia szybkie przejście do omawianego tematu.
3. Zdjęcia ilustrują wybrane tematy.
4. Zadania interaktywne sprawdzają wiadomości i umiejętności.
5. Dodatkowe narzędzia, takie jak powiększanie i zaznaczanie, widok stron ułatwiają efektywną pracę z podręcznikiem.

 

Ponadto:
 
Tabele i dokumenty stanowią niezbędny element omawianych zagadnień.
Filmy uzupełniają, obrazują i utrwalają omawiane treści.
Podgląd stron dostępnych w danej lekcji pomaga w nawigacji po podręczniku

W książce
 

1. Zdjęcia ilustrują omawiane zagadnienia.
2. Przejrzysty układ stron umożliwia szybkie powtórki.
3. Schematy przedstawiają istotne tematy i procesy.
4. Przykłady i odwołania związane z życiem codziennym pomagają w zrozumieniu zagadnień.
5. Wyróżnienia typu: Zapamiętaj, Przykład, Przyda się dostarczają praktycznych porad.

 

Ponadto:
 
• Sekcja „Zawodowo do egzaminu!” podsumowuje najważniejsze informacje z każdego działu.
Ciekawostki poszerzają wiadomości z omawianego tematu.
Wykaz pojęć branżowych w języku polskim, angielskim i niemieckim.

Wejdź na platformę eduranga.pl
i korzystaj z dodatkowych materiałów!

Poznaj ofertę podręczników hybrydowych

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2

Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Część 1

Przygotowanie i wydawanie dań. HGT.02. Część 2

TECHNIK USŁUG FRYZJERSKICH

Pielęgnacja włosów i skóry głowy

Zmiana koloru włosów

Strzyżenie i ondulowanie włosów oraz formowanie fryzur. FRK. 01

TECHNIK HOTELARSTWA

Obsługa gości, usługi hotelarskie. HGT. 03. Część 1

Obsługa gości, usługi hotelarskie. HGT. 03. Część 2

TECHNIK FOTOGRAFII I MULTIMEDIÓW

Fotografia. Rejestrowanie obrazu. AUD. 02

Chcesz dowiedzieć się więcej?
Skontaktuj się z nami
Zadzwoń na infolinię
+48 801 220 555 Poniedziałek-piątek, w godzinach: 8:00-16:00
Napisz do nas wiadomość
wsip@wsip.com.pl Postaramy się odpowiedzieć jeszcze tego samego dnia
Porozmawiaj na czacie
Otwórz czat Nasi doradcy pozostają do Twojej dyspozycji w godzinach 8:00-16:00.
Skip to content