Nauczycielu!
Specjalna oferta dla Ciebie i Twoich uczniów
Poznaj nasze nowość! Podręczniki hybrydowe!
- Gotowe materiały metodyczne – oszczędzają czas nauczyciela.
Zawodowe nowości czekają!
Nowe materiały dla nauczycieli
Wiedza i rozwój
Sprawdź, co na Ciebie czeka.
Nowości
Przygotowanie i wydawanie dań. Część 1. HGT.02
Przygotowanie i wydawanie dań. Część 1. HGT.02
Marzanna Zienkiewicz
Przygotowanie i wydawanie dań. Część 2. HGT.02
Przygotowanie i wydawanie dań. Część 2. HGT.02
Anna Kmiołek-Gizara
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Marzanna Zienkiewicz
Oferta dla branży gastronomicznej
Poznaj katalog WSiP na rok 2025/2026
Szukasz aktualnych i sprawdzonych materiałów do nauki zawodu? Katalogi branżowe to kompleksowy przewodnik po zawodowej ofercie WSiP. Znajdziesz w nich:
• Nowości wydawnicze i bestsellery WSiP.
• Rozkładówki podręczników hybrydowych.
• Opisy wybranych publikacji.
• Informacje o dodatkowych materiałach dla nauczycieli.
Zaplanuj z nami kolejny rok szkolny!
Zajrzyj teraz i wybierz to, czego potrzebujesz.
Opinie
Zbiory zadań są przejrzyste. Naprawdę wam wyszły!
Zadania są użyteczne i pomagają w zapamiętywaniu materiału
Zadania są przydatne i dobrze skonstruowane